El riu que tens, el riu que vols!

Un cop es van realitzar les visites amb les escoles i explicat com és el riu que tenim, les seves problemàtiques, els serveis ecosistèmics que hi ha i els que podria haver-hi, es va plantejar que cada nen i nena fes un dibuix sota la temàtica El riu que tens, el riu que vols.

L’objectiu d’aquesta actuació era conèixer mitjançant el dibuix les problemàtiques del riu. Fomentant la participació ciutadana activa i responsable. La finalitat de l’activitat era que cada nen i nena expresses de la seva manera les problemàtiques del riu i dels seus serveis ecosistèmics. D’aquesta manera també hem treballat fent xarxa amb totes les escoles participants al projecte.

S’ha aconseguit que els nens i nenes del projecte coneguin de millor forma les problemàtiques que té el riu. Han integrat com és el riu, com havia estat i com podria ser. Mitjançant el dibuix hem creat xarxa amb les diferents escoles del projecte.

Aquí us deixem alguns dels dibuixos que ens han agradat més! Felicitats a tots per la gran feina que heu fet!